متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی تشریح کرد:
غذا، رکن اساسی سلامت و درمان در طب ایرانی
دکتر سید حامد موسوی اصیل متخصص طب ایرانی و مسئول فنی سلامتکده بهشت دانشکده طب ایرانی در روز جهانی غذا تأکید کرد که غذا در طب ایرانی هم برای حفظ سلامت و هم بهعنوان ابزار درمانی مهم است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد:
جایگاه طب سنتی ایرانی در تسکین درد
دکتر حوریه محمدی کناری، متخصص طب ایرانی و عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی به مناسبت روز جهانی مبارزه با درد، در مطلبی علمی به موضوع تسکین درد پرداخت.
پزشک و متخصص طب ایرانی تشریح کرد:
تقویت حواس پنجگانه؛ راهکاری برای پیشگیری از افسردگی از دیدگاه طب ایرانی
دکتر سید حامد موسوی اصیل به مناسبت هفته سلامت روان گفت: برای پیشگیری از افسردگی، تقویت حواس پنجگانه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
آشتی با غذاهای بومی و سنتی:
سمنو غذای سنتی ایرانی با فوایدی بینظیر برای سلامتی و نشاط
دکتر مهدی شفیعی، پزشک و دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص سمنو روش پخت و فواید آن در یک مصاحبه متنی صحبت کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد:
نکاتی در خصوص مراقبتهای جامع برای سالمندان از دیدگاه طب ایرانی
دکتر الهام اختری به مناسبت روز جهانی سالمندان بر اهمیت ارتباطات اجتماعی، خواب منظم، تغذیه سالم و تحرک بدنی کافی برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان تأکید کرد.
تجربههای پزشکان در مواجهه با بیماران در مراسم اربعین؛ قوت طب ایرانی در درمان بیماران
دکتر ملیحه الزمان مومنی ها،پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی در یک مصاحبه تصویری به بیان تجربیات خود در مراسم پیاده روی اربعین پرداخت.