به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی، تشریح کرد:
ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ نگاهی از دیدگاه طب ایرانی
350139.mp3
ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ نگاهی از دیدگاه طب ایرانی
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، دکتر مهدی شفیعی، پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، در یک گفتوگوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» بهعنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، بر اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز تأکید کرد و افزود: توجه به بستهبندی مناسب محصولات غذایی از جمله اصول اولیهای است که تضمینکننده سلامت غذا و بدن ماست.
:
کامنت