ورود خدمات تاييد شده طب سنتي به سيستم مراقبتهاي اوليه بهداشتي، اولويت است
معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتي وزارت بهداشت، در همايش تبيين برنامه عملياتي مشترک دانشگاهها و دانشکدههاي علوم پزشکي و خدمات بهداشتي- درماني در سال 96، به شرح برنامه عملياتي مشترک ستاد و دانشگاهها در حوزه طب سنتي پرداخت.
به گزارش روابطعمومي، دکتر مهدي يوسفي، معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتي وزارت بهداشت، در اين همايش گفت: برنامه عملياتي مشترک ستاد و دانشگاهها در حوزه طب سنتي در سال 96، با رويکرد تثبيت برنامهها و تکميل پروژههاي سال 95 نوشته شده و شامل 1 هدف کلي، 4 هدف کمي، 11 برنامه و 65 فعاليت است.
وي ضمن تاکيد بر لزوم همکاري تمامي معاونتها در عملياتي کردن برنامه و تاکيد بر ضرورت ثبت برنامههاي مشترک در سامانه برنامه عملياتي تمامي معاونتهاي دخيل در اجراي آن، انتظارات دفتر طب سنتي را از دانشگاهها براي اجرايي کردن هر برنامه بيان کرد.
ورود خدمات مورد تاييد طب سنتي به سيستم مراقبتهاي اوليه بهداشتي، فراهم کردن مقدمات لازم براي ارائه خدمات طب سنتي در مراکز درماني دولتي شامل سلامتکدههاي تيپ و غير تيپ، درمانگاهها و بيمارستانها و آموزش پزشکان عمومي و ساير گروههاي پزشکي غير پزشک، نيز مواردي بود که معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتي وزارت بهداشت، از آنها به عنوان برنامههاي اولويتدار طب سنتي ياد کرد.
يوسفي سپس به چالشهاي پيش رو اشاره کرد و افزود: تشکيل واحد متناظر دفتر طب سنتي ايراني- اسلامي در همه دانشگاههاي علوم پزشکي، تصويب تامين بودجه مورد نياز اجراي برنامه ها در هياتهاي امنا، تامين نيروي متخصص و مرتبط با طب سنتي ايراني در دانشگاههاي علوم پزشکي و تعيين تکليف نحوه همکاري معاونتها در اجراي فعاليتهاي مشترک، از جمله مواردي است که براي اجرايي شدن برنامه بايد مورد توجه قرار گيرد.
گفتني است در پايان، نشست تخصصي پرسش و پاسخ دانشگاهها برگزار شد و معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتي وزارت بهداشت، در کنار معاونان هماهنگي و برنامهريزي معاونتهاي بهداشت، تحقيقات و فناوري و سازمان غذا و دارو، به سوالات مطرح شده از سوي شرکتکنندگان پاسخ گفت.