• 1397/05/22 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 392
  • - تعداد بازدید کنندگان: 392
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

سالروز ازدواج حضرت علي (ع) با والاترين زن اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و روز ازدواج بر تمامي مسلمين و شيعيان مبارک باد

اولين روز از ماه ذي الحجه که داراي دو عيد مبارک قربان و غدير نيز است سالروز ازدواج زيباترين پيوند آسماني در جهان اسلام مي باشد که نمونه تکرار نشدني در تاريخ مي باشد. در اين روز فرخنده، حضرت علي (ع) با برترين بانوي جهان پيمان عشق بست و خدا، والاترين فرستاده خويش را بر اين پيمان گواه گرفت.

311706.mp3 سالروز ازدواج حضرت علي (ع) با والاترين زن اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و روز ازدواج بر تمامي مسلمين و شيعيان مبارک باد
اولين روز از ماه ذي الحجه که داراي دو عيد مبارک قربان و غدير نيز است سالروز ازدواج زيباترين پيوند آسماني در جهان اسلام مي باشد که نمونه تکرار نشدني در تاريخ مي باشد. در اين روز فرخنده، حضرت علي (ع) با برترين بانوي جهان پيمان عشق بست و خدا، والاترين فرستاده خويش را بر اين پيمان گواه گرفت. برکت ازدواج حضرت علي و حضرت زهرا، عمري به گستردگي آفتاب دارد، هم‏چنان که ياد و نام آن در تاريخ براي هميشه ماندگار شد.
نخستين روز از آخرين ماه قمري، سالروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه (س) و حضرت علي (ع) به عنوان روز ازدواج نامگذاري شده است و روزي مبارک براي همه نوگاماني است که دل به زندگي فاطمي داده ‏اند تا شادي خود را با خاطره هميشه روشن آن روز مبارک، پيوند زنند.  ازدواج حضرت علي (ع) با حضرت فاطمه (س) به فرمان خداوند، از امتيازاتي است که رسول اکرم (ص) بر آن مباهات مي کردند. در اين پيوند پر ميمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادماني و بهشتيان به زينت و زيور آراسته شده بودند.
 فاطمه زهرا (س) دختر پيغمبر اکرم )ص) و از دوشيزگان ممتاز عصر خويش بود. پدر و مادرش از اصيل ترين و شريف ترين خانواده هاي قريش بودند. از حيث جمال ظاهري و کمالات معنوي و اخلاقي از پدر و مادر شريفش ارث مي برد و به عالي ترين کمالات انساني آراسته بود. 
پيش از حضرت علي عليه السلام افرادي مانند ابوبکر و عمر آمادگي خود را براي ازدواج با دختر پيامبر(ص) اعلام کرده بودند و هر دو از پيامبر (ص) يک پاسخ شنيده بودند و آن اين که درباره ازدواج حضرت زهرا (س) منتظر وحي الهي است. 



  • مهريه حضرت زهرا (س)  الگويي براي پيوندهاي امروزي 



پيامبر گرامي اسلام (ص) ازدواج دخترش را به ساده ترين و راحت ترين شيوه انجام داد تا براي همه جواناني که در آستانه زندگي مشترک هستند، سرمشق نيکويي باقي بماند. مهريه 500 درهمي براي فاطمه عليهاالسلام مهتر زنان نيز، به همين هدف صورت گرفت. در روايات، افزون بر اين مهريه که جنبه مادي و مالي دارد، مهريه هاي معنوي ديگري نيز براي آن بانوي بزرگ گفته شده است. در روايتي مي خوانيم که حضرت زهرا عليهاالسلام از پدر تقاضا کرد که آن حضرت از خدا بخواهند تا مهريه اش را شفاعت از مسلمانان گناهکار قرار دهد. اين خواسته حضرت مستجاب شد و فاطمه عليهاالسلام شفيع و واسطه بخشش گناهکاران قرار گرفت.



  • سوره هايي که بر ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه (س) دلالت دارد:




  1. در قرآن آيه اي وجود ندارد که به صورت مستقيم به ازدواج امام علي( ع) و حضرت فاطمه (س) اشاره کرده باشد. ولي آياتي وجود دارد که به گونه اي مرتبط و مناسب با اين رويداد است.

  2. آيه انتهايي سوره «کوثر»، دشمن پيامبر(ص) را مقطوع النسل مي داند و عنوان مي کند که خدا به پيامبر اکرم (ص) خير کثير عطا کرده است و مي دانيم که با ازدواج امام علي(ع) و حضرت زهرا (س) بود که نسل حضرت پيامبر(ص) ادامه پيدا کرده و گسترش مي يابد.

  3. آيه اي از سوره «رحمن»: در اين سوره چنين آمده: «مرج الْبحْريْن يلْتقيان... يخرج منهْما اللّؤْلؤ و الْمرْجان» ؛ دو دريا را روان کرد تا با يکديگر تماس پيدا کردند... از آن دو مرواريد و مرجان بيرون مي آيد. در تفسير اين دو آيه، در روايات آمده که منظور از دو دريا حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه (س) و منظور از مرواريد، امام حسن(ع) و مرجان، امام حسين (ع) است. 


 
 
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 311706
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings