• 1396/09/20 - 08:43
  • - تعداد بازدید: 993
  • - تعداد بازدید کنندگان: 992
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

آغاز دومين کنگره ملي طب و داروسازي ايراني و طب مکمل

311624.mp3 آغاز دومين کنگره ملي طب و داروسازي ايراني و طب مکمل


به گزارش روابط عمومي دانشکده طب ايراني، دومين کنگره ملي الکترونيکي طب و داروسازي سنتي و طب مکمل دانشکده طب ايراني و موسسه مطالعات تاريخ پزشکي، طب اسلامي و مکمل دانشگاه علوم پزشکي ايران با شعار "سلامت پايدارتر، هزينه کمتر و مشارکت بيشتر با ادغام طب سنتي در نظام سلامت" از روز شنبه 18 آذرماه آغاز به کار نموده  است.
خانم دکتر جعفري دبير اجرايي کنگره در مصاحبه با روابط عمومي دانشکده در رابطه با برگزاري اين کنگره اظهار داشتند که تعداد 130مقاله در طي کنگره دريافت شده است که از اين تعداد، پس از ارزيابي توسط کميته محترم داوري، 99 مقاله  پذيرفته شدند. از اين تعداد 70 مورد  در بخش ارائه به صورت پوستر و 29 مورد در بخش ارائه شفاهي امکان حضور در کنگره را  پيدا کردند. در اين کنگره از سه تن از اساتيد طب سنتي درخواست شد تا به عنوان سخنران مدعو (اصلي) مطالبي را در سايت ارائه نمايند.
دکتر روشنک قدس دبير علمي همايش نيز در بيان ويژگي‌هاي پزشکان طب کل‌نگر فرمودند: ويژگي مهم پزشکان طب کل‌نگر (طب سنتي و طب مکمل) استفاده از درمان‌هاي طبيعي و غيرتهاجمي است آنها ديدگاهي همه جانبه و در برگيرنده تمام زوايا نسبت به سلامتي دارند و به بيمارشان اجازه مي‌دهند که در روند درمان مشارکت داشته باشد و تاکيد مي‌کنند که سلامتي اساساً امري فردي است و بيمار براي رسيدن به وضعيت مطلوب سلامت خويش، مسئول است.
اين مدل هم از استرس درمانگر در فرآيند درمان مي‌کاهد و هم به بيمار اجازه مي‌دهد در حوزه طب مشارکتي، در انتخاب بهترين مدل درمان بر حسب شرايط ويژه خود، با پزشک به نحو احسن همکاري نمايد. و بدينوسيله مدل موفقي از ارتباط بين پزشک و بيمار که همان طب انتخابي است شکل گيرد.
ايشان در ادامه بيان داشتند که از ويژگي هاي برگزاري اينگونه همايش ها به صورت مجازي، کاهش هزينه هاي برگزاري همايش هاي حضوري و افزايش دسترسي محققين و علاقمندان به اين حوزه در سطح کشور مي باشد. لازم به توضيح است اين همايش که درو واقع دومين همايش مجازي با اين عنوان مي باشد، سال گذشته براي اولين بار توسط دانشکده طب ايراني دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد و استقبال بسيار خوب مخاطبين از آن، سبب شد که دانشکده طب ايراني تصميم بگيرد به عنوان دبيرخانه ثابت، هر ساله اين همايش را در آذرماه برگزار نمايد. قطعا پذيراي نظرات و پيشنهادات همه، جهت ارتقاي کنگره در سالهاي آتي خواهيم بود.
دکتر قدس در پايان اشاره کردند: برگزارکنندگان اين همايش اميدوارند اين فرآيند توانسته باشد موجبات آشنايي سياستگذاران نظام سلامت کشور را با توانايي‌هاي بالقوه و بالفعل طب، داروسازي سنتي و طب مکمل به خوبي فراهم نموده و در اين راستا به سلامتي پايدار با هزينه کمتر، دست يابند.
لازم به ذکر است اين کنگره که با استقبال بي نظير علاقمندان در کل کشور روبه رو شده است تا 21 آذرماه ادامه خواهد داشت و محققين محترم براي دسترسي به مقالات و سخنراني‌هاي ارائه شده در همايش مي‌توانند به آدرس http://tmpcam.iums.ac.ir/index.php?&slct_pg_id=48&sid=1&slc_lang=fa مراجعه نمايند.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 311624
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings