• 1397/04/31 - 04:54
  • - تعداد بازدید: 2111
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2111
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
دکتر قدس در مصاحبه با سايت علمي VISEO

پرخوري عامل فشار خون بالاست

به گزارش روابط عمومي دانشکده طب ايراني به نقل از سايت VISEO ( ويدئو ها و مقالات پزشکي)؛ دکتر روشنک قدس عضو هيأت علمي و پزشک متخصص طب ايراني، در مصاحبه با اين سايت علمي به بيان نقش پرخوري در ايجاد پرفشاري خون پرداخته است که به آن خواهيم پرداخت.

311697.mp3 پرخوري عامل فشار خون بالاست
پرخوري عامل فشار خون بالاستبه گزارش روابط عمومي دانشکده ايراني به نقل از سايت VISEO ( ويدئو ها و مقالات پزشکي)؛ دکتر روشنک قدس عضو هيأت علمي و پزشک متخصص طب ايراني، در مصاحبه با اين سايت علمي به بيان نقش پرخوري در ايجاد پرفشاري خون پرداخته است که به آن خواهيم پرداخت.
روشنک قدس، عضو هيات علمي دانشکده طب ايراني با بيان اينکه پر فشاري خون بر اساس مباني طب سنتي در زمره امراض امتلاييه قابل دسته بندي است،به ويزئو گفت: منظور از امتلا، تجمع مواد نامناسب در  بدن است.به طوريکه اين مواد در بدن انباشته و دفع نشده باشند.
وي افزود:اين امر يا به دليل حجم زياد يا به دليل کيفيت بسيار نامناسب مواد وارد شده به بدن است و مي تواند منجر به بروز بيماري شود؛به طور مثال: پرفشاري خون داراي اسباب و علل گوناگون مانند: تغييرات جدار رگ، سوء مزاج قلب, تغييرات کمي و کيفي خون يا درگيري اعضاي مشارک نظير کبد، کليه ها، امعاء و... در طب سنتي است.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران ادامه داد: فساد غذاها و فضولات(پس مانده‌هاي غذايي) همان امتلاي معدي است که منشاء انواع امراض امتلاييه است. در نتيجه يکي از بهترين راهکارها براي کاهش فشار خون، اصلاح هضم معدي و به عبارتي رعايت اصول و آداب صحيح غذاخوردن بر اساس اصول و مباني طب سنتي است.
به گفته قدس، عامل اصلي بروز فشار خون در جوامع صنعتي و کشورهاي توسعه يافته، مصرف غير متعارف فست فودها  و يا غذاهاي غيرارگانيک و داراي افزودني هاي مضر است که به روش غير استاندارد تهيه شده  باشند.
وي تاکيد کرد: پرخوري و مصرف بيش از اندازه غذاهاي ناسالم به ويژه اگر با خوردن متوالي و بي وقفه غذا و بدون رعايت فاصله زماني مناسب براي تکميل فرآيند هضم معدي يا اصطلاحاً برهم خوري همراه شود فرد را  در معرض ابتلا به بيماري هاي گوناگون قرار مي‌دهد .
اين متخصص طب ايراني، ادامه داد: فشار خون اوليه معمولاً ارثي است و در نتيجه تعامل عوامل محيطي و ژنتيکي روي مي‌دهد. وي با بيان اينکه علائم پرفشاري خون در طب رايج، سردرد صبحگاهي عموماً در ناحيه پس سري است،خاطرنشان کرد:البته اين علائم پس از چندساعت خود به خود بهبود پيدا مي‌کند. سرگيجه، طپش قلب، خستگي زودرس، ناتواني جنسي، خونريزي از بيني و برافروختگي چهره از ديگر علائم فشار خون بالا از ديدگاه طب نوين است.
اين پزشک متخصص معتقد است که بنا بر تحقيقات طب رايج، افزايش فشار خون به اصلاح شيوه زندگي، کاهش وزن، تغيير عادات غذايي، ورزش و کاهش استرس پاسخ  مثبت مي‌دهد .
از ديدگاه قدس از بهترين راهکارها براي کاهش فشار خون در طب سنتي نيز، اصلاح هضم معدي، رعايت اصول و آداب صحيح غذاخوردن و پرهيز از ريزه خواري و برهم خوري يا خوردن سالاد يا آب به همراه غذا يا بلافاصله بعد از  مصرف غذا است.
بومادران
 وي همچنين از  گياه بومادران در کاهش فشارخون دياستوليک ياد و به تاثيرات شگفت اين گياه در کنترل فشارخون اشاره کرد.
کيالک
قدس، مصرف گياه يا عرق کيالک را در کاهش فشارخون دياستوليک موثر دانست و پيشنهاد کرد :افرادي که از فشار خون رنج مي برند به مدت چهار ماه ،روزانه حدود ???? ميلي گرم، عصاره گياه کيالک را مصرف کنند.
آب آلبالو  
روشنک قدس بر مصرف آب آلبالو به ويژه در افراد گرم مزاج مبتلا به پرفشاري خون در فصل تابستان نيز تاکيد کرد و گفت:  مصرف آب آلبالو در کاهش فشار سيستوليک و هم دياستوليک موثر است.
سير
اين متخصص طب ايراني گفت:مصرف سير نيز براي کاهش فشار سيستوليک توصيه مي شود؛ براي درمان اين عارضه به مدت سه ماه،يک گرم سير در روز و براي کاهش فشار خون دياستوليک يک گرم سير در روز و تا شش ماه بايد مصرف شود.
قدس ادامه داد: سياهدانه و آب انار هم فشار سيستوليک و هم دياستوليک را کاهش مي‌دهند؛ البته بهتر است براي نتيجه مناسب تر حداقل به مدت ? ماه آب انار مصرف شود. برگ زيتون نيز در کاهش فشار سيستوليک و دياستوليک مفيد بوده و بهتر است که افراد يک گرم از آن را روزانه بر سه قسمت تقسيم کرده و مصرف کنند.
اين متخصص طب سنتي با عنوان اين موضوع که تمام گياهان ذکر شده به عنوان دارو در طب سنتي مورد استفاده قرار مي گيرند،يادآور شد:در صورت مصرف خودسرانه و بدون در نظر گرفتن شرايط هر بيمار و به ويژه مزاج وي،اين گياهان دارويي مي توانند به جاي اثر درماني، عارضه نيز ايجاد کنند،بنابراين براي استفاده از اين گياهان حتما با يک پزشک متخصص طب سنتي مشورت کنيد.
کد خبر: 488
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 311697
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings