ضرورت افزودن گياهان دارويي به سبدغذايي مردم/دمنوش به جاي نسکافه
تهران - ايرنا - معاون امور اجتماعي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: گياهان دارويي بايد در سبد غذايي مردم جاي خاصي باز کند و ما نيز بايد نقش حمايتي در اين زمينه داشته باشيم.
به گزارش خبرنگار سلامت ايرنا، دکتر سيدمحمدهادي ايازي روز يکشنبه در حاشيه پنجمين همايش طلاي سبز در دانشگاه شهيدبهشتي در جمع خبرنگاران افزود: بهتر است بجاي قوه و نسکافه به دمنوش ها توجه بيشتري شود.
وي خاطرنشان کرد: اگر رويکرد توجه به گياهان دارويي بطورجدي دنبال شود مي توان از آن بهره هاي فراواني برد.
وي اظهار داشت: هم اکنون برخي از توليدکنندگان فرآورده هاي گياهي، عصاره اصلي آن را از خارج کشور وارد مي کنند درحاليکه خودمان هم مي توانيم اين عصاره ها را توليد کنيم.
به گفته معاون وزير بهداشت، اکنون نسبت توليد گياهان دارويي در کشور نسبت به واردات آن کمتر است.
ايازي تاکيد کرد: با توجه به جغرافياي ايران و تنوع گياهان دارويي، بايد از ظرفيت گياهان دارويي به خوبي استفاده کنيم .
وي افزود: ذائقه مردم نيز به گياهان دارويي تمايل دارد و گياهان دارويي مي تواند در سبدغذايي آنان قرار گيرد.
به گزارش ايرنا، به گفته محمود خدادوست معاون طب سنتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ، دو هزار و 300 گونه گياهان دارويي در کشور وجود دارد.