• 1402/07/24 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 80
  • - تعداد بازدید کنندگان: 77
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

رویکرد های جدید کمیته تحقیقات فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران

21533.mp3 رویکرد های جدید کمیته تحقیقات فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دکتر سید آرش طهرانی بنی هاشمی، سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، درباره رویکرد های جدید کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی صحبت کرد. او اعلام کرد که نام کمیته تحقیقات دانشجویی به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی تغییر کرده است و رسالت این کمیته فراهم کردن فضایی است برای دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی و دستیاران تخصصی تا بتوانند مستقیما وارد پژوهش شده و با کمک و زیر نظر اساتید، تحقیقات خود را مدیریت و انجام دهند.

به علاوه، در این کمیته، شرایطی نیز فراهم است تا به دانشجویان روش تحقیق و پژوهش را به صورت عملی آموزش داده شود. همچنین، آموزش درباره فناوری نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این راستا، ضروری است که ابتدا مباحث مربوط به فناوری به دانشجویان آموزش داده شود و سپس آنها یک محصول را بصورت عملی تولید کنند. همانطور که در پژوهش، انجام تحقیقات به مقاله و گزارشی منتهی می شود، برای فناوری نیز باید به سمتی رفت که هدف نهایی تولید محصول باشد.

در این راستا، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی برنامه ها و کارگاه های مختلف فناوری را در نیمسال دوم سال جاری برگزار خواهد کرد. همچنین، در سال گذشته نیز مدارس فناوری برگزار شده و ارتباط نزدیکی با مدیریت فناوری دانشگاه برقرار شده است. برای افزایش آشنایی دانشجویان با مراکز تولید فناوری، تورهای فناوری نیز برگزار می شوند تا آنها بتوانند با مراکزی که در خصوص فناوری محصولات تولید می کنند، به صورت نزدیک آشنا شوند. همچنین، درباره طرح های فناوری نیز با معاونت تحقیقات و فناوری مذاکره شده تا بتوان از دانشجویان نیز طرح های مشابه اعضای هیات علمی دریافت کرده و پس از داوری و تصحیح، حمایت های مالی لازم را به آنها ارائه داد.

این تغییرات نشان دهنده تمرکز بیشتر بر فناوری در کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی است و هدف اصلی آن، تشویق دانشجویان به انجام تحقیقات و پژوهش های فناورانه است.

وی در ادامه در خصوص رویکرد های همکاری با دانشکده طب ایرانی اعلام کرد مرکز تحقیقات و فناوری دانشگاه آمادگی جذب دانشجویان علاقمند به مباحث پژوهشی و فناوری در زمینه های گیاهان دارویی و طب ایرانی است.

طهرانی در پایان به این موضوع اشاره کرد که هدف اصلی از این همکاری، افزایش دانش و توانایی دانشجویان در زمینه طب ایرانی و گیاهان دارویی است. در این راستا، مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت تمام امکانات و زیرساخت های لازم برای انجام تحقیقات پژوهشی در اختیار دانشجویان این دانشکده مشابه دانشکده های دیگر قرار می دهد و آنها می توانند با استفاده از این امکانات، فعالیت های پژوهشی خود را در این حوزه توسعه دهند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی
  • کد خبر : 21533
:
هدیه محمدی
خبرنگار

هدیه محمدی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings