دومين کنفرانس ملي علوم شناختي و رسانه
311938.mp3
دومين کنفرانس ملي علوم شناختي و رسانه
دومين کنفرانس ملي علوم شناختي و رسانه روز چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ?? و?? مردادسال ????
در سالهاي اخير اهميت علوم شناختي روز به روز در حال افزايش است چرا که اين حوزه دانشي با ذهن و تفکر به برون آمده از مغز ارتباط دارد.
فرآيند ديداري و شنيداري از مهمترين وروديهاي مغز است که بخش اعظم مسيرهاي علوم شناختي را فعال ميکند. اين اطلاعات ورودي را ميتوان از نظر منابع اطلاعات به ? دسته تقسيم کرد.
?. اطلاعات مربوط به خود فرد که حوزه خودشناسي انسان را ميسازد و هويت و انسان شناسي را در بر ميگيرد.
?. اطلاعات مربوط به انسانهاي ديگر با زمينهسازي ارتباط جمعي و جامعهشناسي که کميت و کيفيت ارتباط با سايرين را تشکيل ميدهد.
?. اطلاعات ورودي از طبيعت شامل موجودات جاندار و بي جان را تشکيل ميدهد و همانند وروديهاي ديگر شامل فلسفه خاص هر يک از مولفهها نيز هست.
?. ورودي اطلاعات حسي از جهان متافيزيک مانند شنيدن و تصورهاي ذهني.
? مولفه اول در حافظه و مولفه آخر در فراحافظه ثبت ميگردد و نمود بيروني آن گرايشهاي مذهبي است. در نهايت به ? بعد فوق علاوه بر حافظه، زبان و هيجان نيز اضافه ميشود.
در دنياي امروز که فضاي مجازي و رسانه حرف نخست را ميزند، رسانه جايگاه ممتازي دارد چرا که تمامي مولفههاي فوق را از طريق فيلم، موسيقي، خبر و هنر ارائه ميکند به ويژه اگر منبع انتقال اطلاعات موثق باشد مانند خبرگزاري يا راديو و تلويزيون بنابراين پرداختن به توليد علم در اين زمينه و توسعه فناوريهاي شناختي در زمينه رسانه بسيار اهميت دارد و کنفرانس به اين مهم ميپردازد.
: