• 1403/04/17 - 11:29
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از موسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کرده و از روند مرمت عمارت و برنامه‌های آینده آن شامل موزه، سلامتکده VIP و ارائه غذای سالم مطلع شدند. همچنین، حمایت کامل خود را از اتمام این پروژه اعلام کردند.

335649.mp3 حمایت معاون رئیس‌جمهور از ایجاد مرکز جامع خدمات طب ایرانی و مکمل در موسسه مطالعات تاریخ پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور از موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب ایرانی و مکمل واقع درعمارت مشیر الدوله بازدید کرد.

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در این بازدید ضمن تشکر از مرمت و اقدامات انجام شده جهت حفظ این میراث ملی گفت: انجام ونهایی شدن پروژه ایجاد مرکز جامع ارائه خدمات طب ایرانی و مکمل، که قرار است بعنوان مرکزی چند منظوره متشکل از موزه، سلامتکده، ارایه غذای سالم در کنار موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب ایرانی و مکمل فعالیت کند، بسیار مغتنم و ارزشمند است.

دکتر امیر حسین جمشیدی، رئیس موسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب ایرانی و مکمل، اعلام کرد: دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی از تمامی بخش‌های عمارت مشیرالدوله بازدید جامع داشت و گفتگوهای لازم برای ایجاد این مرکز انجام شد.

قابل ذکر است عمارت مشیر الدوله چند وقتی است در دست مرمت زیر نظر بزرگترین معماران، مهندسین و کارشناسان فنی است  و در مراحل پایانی کار است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی,اخبار,اخبار,اخبار طب سنتي