• 1396/07/04 - 10:53
  • - تعداد بازدید: 691
  • - تعداد بازدید کنندگان: 691
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
دکتر ناصري پور سرپرست دانشگاه علوم پزشکي ايران

جهت گيري کلي ما در سال هاي آينده حرکت به سوي دانشگاه هاي هزاره سوم است

311562.mp3 جهت گيري کلي ما در سال هاي آينده حرکت به سوي دانشگاه هاي هزاره سوم است
مراسم تکريم دکتر سيد جواد حاجي مير اسماعيل رييس پيشين دانشگاه علوم پزشکي ايران و  معارفه دکتر مسعود ناصري پور سرپرست جديد دانشگاه با حضور دکتر هاشمي وزير بهداشت، معاونين وزارت بهداشت روز دوشنبه  مورخ 3 مهرماه 1396 در مرکز همايش بين المللي برگزار گرديد.
دکتر مسعود ناصري پور سرپرست دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: چهارسال قبل در موقعيت مشابه امروز، از سوي جامعه دانشگاهيان صحبت کردم و گفتم، دانشگاهي خواهيم ساخت، به بلنداي نام ايران و اکنون نيز همين حرف را مي زنم و اميدوارم با همکاري تمامي اساتيد و دانشجويان و کارکنان بتوانيم فعاليت هاي دانشگاه را برنامه محور کنيم و چشم انداز خوبي براي رسيدن دانشگاه به وضعيت مطلوب فراهم کنيم. وي افرود: با کاهش روزافزون منابع و اعتبارات نسبت به رشد فزاينده تقاضا و ورودي ها در سه دهه گذشته، دانشگاه علوم پزشکي ايران، نيازمند پارادايم شيفت در مديريت دانشگاهي است و بايد دريچه نگاه و چارچوب فکري مان را در مديريت دانشگاهي تغيير دهيم، درغيراين صورت رو به اضمحلال خواهيم رفت. دکتر ناصري پور گفت: وابستگي ما به بودجه هاي دولتي بايد کاهش پيدا کند و به سمت خلق ثروت و توليد منابع جديد برويم، اهميت اين مساله در مديريت دانشگاه علوم پزشکي دو چندان است، زيرا به طور سنتي عادت کرده ايم که وزاتخانه خدمات ارائه دهد و بودجه خود را از دولت بگيرد، همگي ما از کمبودهاي مالي در اين حوزه به خوبي آگاهي داريم، ولي بايد پاسخگوي مشکلاتي باشيم که در ساير قسمت ها وجود دارد و مشکلات آنها به وزارت بهداشت منتقل مي شود و اعتبارات ما را روز به روز کاهش مي دهد. وي گفت: جهت گيري کلي ما در سال هاي آينده به سوي دانشگاه هاي هزاره سوم و اگر امکان داشت، نسل چهارم است و چنانچه به سوي دانشگاه هاي هزاره سوم برويم، راهي جز خلق ثروت و کارآفريني نداريم و بايد سعي شود، با کارآفريني و خلق ثروت دانش بنيان و افزايش توليدات پژوهشي و ارائه خدمات آموزشي به سمت کاهش هزينه ها پيش برويم. دکتر ناصري پور گفت: پژوهش حلقه مفقوده ماست. در عنوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، جاي تحقيقات و فناوري پزشکي خالي است. چنانچه مي خواهيم به سوي کارآفريني و خلق ثروت برويم، بايد روي پژوهش کار کنيم. وي تصريح کرد: ادغام بهداشت و درمان با آموزش تهديد نيست، بلکه يک فرصت است، چراکه اگر در بحث درمان به ارتقاي کيفيت و خدمات درماني به خصوص در اورژانس ها و بيمارستان ها توجه شود، قطعا معلوليت ها کاهش پيدا خواهند کرد و کاهش معلوليت ها مساوي با کاهش بار هزينه هاي بهداشت و درمان و افزايش رضايتمندي بيمار است و از سوي ديگر اعتماد جامعه را به ما چند برابر کرده و خلق ثروت مي کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه از جامعه دانشگاهي انتظار مي رود مانند سال هاي قبل مشارکت خوبي داشته باشند، تا اهداف سازماني بهبود پيدا کند، گفت: از دانشجويان مي خواهيم، خلاقيت و نوآوري داشته باشند. وي گفت: از وزارت بهداشت نيز انتظار مي رود که در چارچوب قانون براي اداره هيات امنا به ما استقلال داده شود و از دولت و مجلس نيز انتظار داريم که امر کارآفريني را تسهيل کرده و در اين راستا حمايت کنند.




  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 311562
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings