• 1403/09/19 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدید کنندگان: 72
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

به مناسبت پوش ملی تغذیه سالم؛ تاکید عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی بر مصرف روغن زیتون فرابکر

دکتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی و عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم، در مطلبی علمی در خصوص روغن زیتون صحبت کرد.

342298.mp3 به مناسبت پوش ملی تغذیه سالم؛ تاکید عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی بر مصرف روغن زیتون فرابکر

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران همزمان با اجرای پویش ملی تغذیه سالم با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم", دکتر الهام اختری، عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی، در مصاحبه‌ای به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای تغذیه روزمره پرداخت و روغن زیتون فرابکر را به عنوان بهترین گزینه معرفی کرد.

 

دکتر اختری ضمن اشاره به فواید روغن زیتون فرابکر، بیان کرد:
روغن زیتون فرابکر، به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان و اسیدهای چرب مفید، یک انتخاب عالی برای استفاده روزمره و بدون عوارض است. این روغن در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و کبد چرب بسیار مؤثر است.

 

وی همچنین به شیوه صحیح استفاده از روغن زیتون در آشپزی اشاره کرد و گفت:
برای حفظ خواص روغن زیتون فرابکر، بهتر است از آن برای پخت‌وپز با حرارت کم یا به صورت خام در سالادها و غذاهای سرد استفاده شود. استفاده از این روغن در دماهای بالا ممکن است برخی از ترکیبات مفید آن را تخریب کند.

 

این توصیه‌ها در راستای تشویق به تغذیه سالم و انتخاب‌های آگاهانه غذایی ارائه شد و بخشی از تلاش برای ارتقای سلامت جامعه در قالب پویش ملی تغذیه سالم است.

  • گروه اخبار : اخبار تندرستی طب ایرانی و مکمل
  • کد خبر : 342298
:
کلیدواژه ها
هدیه محمدی
خبرنگار

هدیه محمدی

ویدیوها

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings