• 1403/06/24 - 11:12
متخصص و عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی تشریح کرد:

بررسی و جمع‌بندی مشکلات و بیماری‌های شایع در سفر اربعین

337961.mp3 بررسی و جمع‌بندی مشکلات و بیماری‌های شایع در سفر اربعین
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر سمیه ماهروزاده متخصص طب ایرانی در یک بررسی و جمع‌بندی از مشکلات و بیماری‌های شایع در سفر اربعین، سه دسته از عمده مشکلات و بیماری‌های زائران را ذکر کرد:

اولین و عمده ترین مشکلات بیماری‌های ویروسی و تنفسی بودند که به دلیل تجمعات بزرگ انسانی، این نوع بیماری‌ها اجتناب‌ناپذیر بوده و مهم‌ترین راهکار مقابله با آن، رعایت بهداشت فردی است.

وی ادامه داد: به دلیل پیاده‌روی طولانی‌مدت و عدم آمادگی بدنی زائران، مشکلات اسکلتی و عضلانی بسیار شایع بود که استفاده از کفش و پوشش مناسب، استراحت کافی، ماساژ و استفاده از روغن‌های گیاهی مانند روغن بادام و بابونه می‌تواند به کاهش این مشکلات کمک کند.

ماهروزاده درخصوص به وجود آمدن مشکلاتی از قبیل گرمازدگی افزود: مدیریت صحیح زمان سفر و پیاده‌روی، همچنین مصرف نوشیدنی‌های مناسب حاوی املاح طبیعی مانند پودر ORS، از راهکارهای پیشگیری از این مشکل است.

اینگونه راهکارها و پیشنهادات می‌توانند برای بهبود شرایط سفر اربعین در سال‌های آینده مفید باشند.

ویدیوها