• آموزش
  • فناوری اطلاعات

دانشکده طب ایرانی برگزار می کند؛ سلسله نشست های علمی دانش افزایی تمدن، سبک زندگی و طب ایرانی

| تاریخ ارسال: 1400/10/22 |
دانشکده طب ایرانی برگزار می کند؛
سلسله نشست های علمی دانش افزایی تمدن، سبک زندگی و طب ایرانی

شناخت ویژگی ها، نیازها و روش های تحقق و گسترش تمدن ایرانی و اسلامی از مباحث مطالعاتی مبنایی و ضروری برای افراد، به ویژه اساتید دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دکتر فاطمه اقبالیان مدیر گروه طب ایرانی و تاریخ پزشکی ؛ از برگزاری سلسله کارگاه های دانش افزایی تمدن، سبک زندگی و طب ایرانی با تدریس و سخنرانی دکتر محمد صادق کوشکی در روزهای چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ در سالن جرجانی خبر داد.

وی در خصوص اهمیت برگزاری این قبیل کارگاه ها گفت: طب ایرانی با پیشینه طولانی در تاریخ همیشه توجه ویژه ای به سبک و اصول زندگی داشته است. شناخت این اصول تنها به کمک آشنایی و مطالعه مبانی این طب در کتب و مقالات علمی در این رشته میسر می شود.

مدیر گروه طب ایرانی و تاریخ پزشکی ادامه داد: اساتید دانشگاه و معلمان جزء  فرهیختگان و خواص تاثیر گذار در جامعه می باشند و با داشتن آگاهی نسبت به مولفه های تمدن امکان آموزش و عملیاتی کردن گام به گام آن را در سطح دانشگاه و جامعه بر عهده دارند.

اقبالیان در پایان عنوان کرد: در این جلسات هم اندیشی، تعریف تمدن و تاریخچه آن در پیشینه ایران، نیازهای یک جامعه تمدن ساز و روش های برطرف کردن این نیاز ها و مولفه های تاثیر گزار آن از جمله روش های سبک زندگی توصیه شده در این مکتب طبی جهت تحقق تمدن اسلامی و ایرانی مور بحث قرار گرفته است.

گفتنی است اینگونه جلسات و سلسله نشست ها همچنان در روز چهارشنبه در دانشکده طب ایرانی در حال برگزاری است.
پایان مطلب/

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر