• 1403/06/28 - 09:49
متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روزجهانی آلزایمر:

درمان آلزایمر در طب ایرانی با توجه به سوء مزاج افراد

دکتر سید حامد موسوی اصیل متخصص طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی آلزایمر به اهمیت این بیماری با توجه به افزایش میانگین سنی افراد اشاره کرد.

338152.mp3 درمان آلزایمر در طب ایرانی با توجه به سوء مزاج افراد
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر سید حامد موسوی اصیل متخصص طب ایرانی به مناسبت روز جهانی آلزایمر به اهمیت این بیماری با توجه به افزایش میانگین سنی افراد اشاره کرد. وی اظهار داشت که درمان آلزایمر در طب ایرانی با توجه به سوء مزاج افراد، بر پایه پاکسازی و تقویت مغز و تغییر مزاج انجام می‌شود.

دکتر موسوی اصیل در ادامه گفت: در طب ایرانی، شش اصل ضروری حیات از جمله آب و هوا، اعراض نفسانی، ورزش، تجمع اخلاط،خوردن و آشامیدن و خواب و بیداری مورد توجه قرار می‌گیرد. وی همچنین به پرهیزات غذایی در افراد با مزاج‌های مختلف اشاره کرد و نقش آن‌ها را در بهبود وضعیت بیماران مبتلا به آلزایمر تشریح نمود.

ویدیوها