• 1403/07/03 - 10:14

استقبال بیماران از خدمات طب ایرانی؛ تجربه‌های پزشکان در مواجهه با بیماران

دکتر فرشته پیروز،پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در یک مصاحبه تصویری به بیان تجربیات خود و همکارانش در مواجهه با بیماران در مراسم پیاده روی اربعین پرداخت.

338342.mp3 استقبال بیماران از خدمات طب ایرانی؛ تجربه‌های پزشکان در مواجهه با بیماران
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر فرشته پیروز،پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی، در یک مصاحبه تصویری به بیان تجربیات خود و همکارانش در مواجهه با بیماران در مراسم پیاده روی اربعین پرداخت. وی اظهار داشت که گروه‌های متنوعی از بیماران، از جمله افراد مبتلا به بیماری‌های گوارشی، دردهای اسکلتی-عضلانی و اختلالات مزمن، بیشترین مراجعه را به پزشکان طب ایرانی دارند.

وی همچنین به اهمیت ایجاد موکب های طب ایرانی تأکید کرد و ادامه داد: «آموزش اصول صحیح درمان و پیشگیری در طب ایرانی، می‌تواند به ارتقای سطح سلامت افراد و کاهش بار بیماری‌ها کمک شایانی کند. و در خصوص بهبود هرچه بیشتر سلامت عمومی ابراز امیدواری کرد.

ویدیوها