تقدیر از روابط عمومی دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۴ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تقدیر از روابط عمومی برتر مراکز تابعه دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه اعضای هیئت رییسه، روسا و مدیران، روز سه شنبه 8 مرداد ماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده عنوان داشت: ارزیابی روابط عمومی ها  بر اساس شاخص های استاندارد انجام گرفته است، البته همه افراد تلاش نمودند ولی برخی برترین هستند.
رییس دانشگاه تصریح کرد: هدف این است که در این مقایسه ، انگیزش ها را تقویت و رقابت مثبت ایجاد نماییم.
وی با اشاره بر اطلاع رسانی به موقع اخبار سازمانی از زحمات مسئولین روابط عمومی تشکر نمود و افزود: جایگاه روابط عمومی از این منظر مهم است که هرآنچه در واحد انجام می شود به درستی انعکاس یابد نه کمتر و نه بیشتر.
دکتر کوهپایه زاده ، روابط عمومی را به عنوان ساختار حد واسط ارتباطات میان و برون سازمانی معرفی کرد.
ایشان بر استفاده از مدیاها و خرید دانش فنی در حوزه های روابط عمومی تاکید نمود و اعلام داشت:  اگر اطلاع رسانی قوی درراستای افزایش  سطح سواد سلامت جامعه انجام گیرد ، به تبع ، همکاری و مشارکت جمعی هم افزایش می یابد.
گفتنی است در این برنامه ، مسئولین و کارشناسان برتر واحد روابط عمومی مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر شدند.
منتخب روابط عمومی های برتر در بین دانشکده ها
1. دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان: خانم زهره راخ
2. دانشکده بهداشت: خانم عاطفه گودرزی
3. دانشکده طب ایرانی: خانم سیما کیخانی