برگزاری کارگاه کلید های پژوهش در تاریخ علوم پزشکی در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۹ |
جلسه اول این کارگاه در روز چهارشنبه  مورخ28/1/98، ساعت 13:30 الی 15:30 برگزار گردید. مدرس این کارگاه، استاد محلوجی، در باره مباحث تاریخ پزشکی در حوزه تمدن باستانی یونان صحبت کردند و نکاتی کلیدی را جهت استفاده در پژوهش های تاریخی پزشکی مطرح نمودند.

جلسه دوم این کارگاه روز چهارشنبه مورخ 4/2/98 برگزار شد. بخش اول این جلسه توسط سرکار خانم عبدلی، با ارائه نکات قابل ملاحظه در امر پژوهش های پزشکی با رویکرد تاریخی در حوزه تمدن های مصر  باستان و ایران باستان برگزار شد و بخش دوم توسط استاد محلوجی، در حیطه مکتب اسکندریه و حوزه تمدن روم باستان ادامه یافت.

جلسه سوم کارگاه، روز چهارشنبه 11/2/98 با محوریت تمدن دوران اسلام برگزار خواهد شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر