اپلیکیشن آموزش مجازی طب سنتی ایرانی ویژه دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی طراحی شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛ در راستای تحقق آموزش دو واحد مصوب مبانی نظری و طب سنتی ایرانی جهت دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی و یکپارچه سازی مطالب درسی جهت این دو گروه، اپلیکیشن آموزش طب سنتی ایرانی، توسط مدیر گروه طب ایرانی دکتر فرشاد امینی بهبهانی با همکاری دکتر نسیم بهنود از دستیاران رشته طب سنتی ایرانی، تهیه و در سایت مرکز آموزش های الکترونیکی معاونت آموزشی دانشگاه نیز قرار گرفت.
گفتنی است این اپلیکیشن با قابلیت نصب بر روی سیستم عامل اندروید، دارای قسمت آموزش اختصاصی دانشجویان پزشکی و آموزش اختصاصی دانشجویان پیراپزشکی در قالب متون آموزشی و یک مجموعه آموزش طب سنتی ایرانی در قالب فیلم های آموزشی می باشد که به صورت دوره ای ارتقاء می یابد. همچنین یک قسمت کمک آموزشی جهت دستیاران طب سنتی در آن پیش بینی شده است که در حال تکمیل می باشد. دانشجویان می توانند سوالات و پیشنهادات خود را از طریق ایمیل مشخص شده در اپلیکیشن مطرح کنند. برای دانلود نسخه اندروید این اپلیکیشن روی این لینک کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 162 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر