برگزاری مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛ روز سه‌شنبه سیزدهم آذر ماه سال جاری مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو با حضور رئیس دانشکده، معاون آموزشی و اساتید و دانشجویان دانشکده طب ایرانی و با سخنرانی دکتر کاظم‌زاده، عضو هیأت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان در سالن حکیم جرجانی برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر مظاهری‌نژاد ضمن عرض خوشامدگویی و تبریک فرا رسیدن 16 آذر، دانشجو را محور حرکت و هدفمندی دانشگاه و دانشکده خوانده و به جایگاه پررنگ آنان در سیستم آموزشی اشاره کرد. در ادامه پس از تقدیر رئیس دانشکده از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی همکاران و دانشجویان دانشکده، دکتر کاظم‌زاده برای ایراد سخنرانی در جایگاه حاضر شد. این عضو هیأت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان با به اشتراک گذاشتن علم و تجربیات خود در زمینه ضرورت بسط و پرورش تفکر نقادانه در  جامعه و بخصوص محیط علمی و فرهنگی حاضرین را به این شیوه از تفکر دعوت کرد.
در انتهای مراسم از دانشجویان برتر در حوزه‌ آموزش و نفر اول دکتری تخصصی طب ایرانی در کشور خانم دکتر تقوی شیرازی و همچنین برگزیدگان مسابقات ورزشی با اهدای جوایزی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 433 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر