چهارمین جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی حضور پررنگ غرفه دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۳۰ |
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی و طب ایرانی (سنتی) از تاریخ 21 لغایت 24 آبان ماه سال 1397 با حضور فعال و پرشور شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی و دانشکده‌های طب ایرانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حمایت دفتر ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ این دانشکده در کنار سایر دانشکده‌های فعال حوزه طب سنتی ایران و دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت نقش پررنگ و قابل توجهی در این جشنواره داشت. غرفه متعلق به این دانشکده در این جشنواره با ارائه پمفلت‌ و پوستر آموزشی و فروش کتاب‌های نفیس طب سنتی و همچنین پاسخگویی به سوالات مراجعین و راهنمایی آنان، مردم را به استفاده اصولی و علمی از این رشته تشویق نمود.
همچنین روز پنج‌شنبه 24 آبان ماه پزشکان متخصص طب سنتی سلامتکده‌ی این دانشکده به ویزیت رایگان مراجعین در غرفه سلامتکده پرداختند.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 252 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر