برگزاری دومین جلسه کلاس‌های هومیوپاتی در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۲ |
دومین جلسه کلاس هومیوپاتی با تدریس دکتر فربد رهنمای چیت‌ساز، هومیوپات و عضو هیأت مدیره انجمن هومیوپاتی کشور روز دوشنبه مورخ 21 آبان ماه سال جاری در سالن حکیم جرجانی دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور اکثریت اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان دکتری تخصصی همراه بود، اساس شکل‌گیری این رشته در جهان و منشأ تفکر و چیستی آن بیان شد. در ادامه دکتر رهنمای چیت‌ساز  سابقه طراحی داروهای مرتبط این علم را تشریح کرده و گفت: برای درمان بیماری‌ها با این رشته، علائم ناشی و تاثیر متعاقب مصرف داروهای مختلف در افرادسالم بررسی شده و دوز دارو تا نقطه‌ی مسمومیت افزایش داده می‌شود تا علائم مربوطه برای رقیق سازی بررسی شود.
در پایان نیز شرکت‌کنندگان سوالات خود را در این زمینه مطرح کرده و پاسخ‌های مناسب دریافت کردند.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر