برگزاری اولین جلسه کلاس‌های هومیوپاتی در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۰ |
روز دوشنبه مورخ چهاردهم آبان ماه سال 1397، کلاس هومیوپاتی با سخنرانی دکتر علی مظاهری‌نژاد، رئیس هیأت مدیره انجمن هومیوپاتی کشور و رئیس دانشکده طب ایرانی در سالن حکیم جرجانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور اکثریت اساتید و اعضای هیأت علمی، معاونین و مدیران گروه‌ها و با مشارکت دانشجویان برگزار شد.
این جلسه که روز دوشنبه در محل دانشکده برگزار شد، به معرفی رشته هومیوپاتی، روش‌های درمان با این علم، داروهای مورد استفاده در آن و بررسی تاریخچه این علم در ایران و جهان پرداخت. در ادامه سخنران برنامه، دکتر مظاهری‌نژاد سابقه درمان با هومیوپاتی در ایران و هومیوپاتیست‌های ایرانی را شرح داده و سیر تصویب انجمن مربوطه و همچنین نحوه کسب مجوز داروخانه‌های عرضه کننده داروهای هومیوپاتی بیان نمود.
پرسش و پاسخ بخش انتهایی این برنامه بوده و در آن به سوالات مخاطبان در حوزه‌های مختلف درمان، تجویز و مصرف دارو، سوالات پیرامون عوارض دارویی مرتبط با هومیوپاتی و دیگر موضوعات مرتبط توسط دکتر مظاهری‌‎نژاد پاسخ داده شد.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر