کسب مقام توسط دکتر رسول شکیبا در جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۸ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛ دکتر رسول شکیبا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی در نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت که به ریاست دکتر محمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزرات بهداشت برگزار گردید، موفق شدند به عنوان تنها برگزیده بخش نرم‌افزارهای رایانه‌ای، مقام شایسته تقدیر را از آن خود نمایند.
نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت به ریاست محمدهادی ایازی و دبیری امیرحسین اسدی به‌عنوان دبیر علمی و محمدعلی حجازی به‌عنوان دبیر اجرایی، با شعار «رسانه‌های دیجیتال سلامت، نبض اجتماعی شدن سلامت» توسط موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی در تاریخ بیست و پنجم مهرماه سال 1397 برگزار شد. در این جشنواره تعداد 1630 اثر برای داوری در بخش‌های بازی‌های رایانه ای، تلفن همراه، نرم افزارهای رایانه‌ای، وب سایت و وبلاگ اطلاع رسانی و آموزشی، سرویس ها و خدمات الکترونیک سلامت، شبکه‌های اجتماعی، سامانه‌های هوشمند سلامت، هنرهای دیجیتال  ارسال شده بود که از میان آثار ارسالی به برترین آن‌ها هدایایی اهدا گردید.
دکتر رسول شکیبا، دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده طب ایرانی به عنوان تنها برگزیده بخش نرم افزارهای رایانه‌ای برای "درمان سینا طب" با کسب مقام شایسته تقدیر در این جشنواره ملی معرفی شد.
روابط عمومی دانشکده کسب این عنوان شایسته را به ایشان تبریک گفته و موفقیت روزافزون برای ایشان آرزومند است.
خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر