برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی و آمادگی در برابر زلزله

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۵ |
جلسه آموزشی ایمنی و آمادگی در زمان وقوع زلزله با همکاری آتش‌نشانی ناحیه روز سه‌شنبه بیست و چهارم مهرماه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ کشور ایران به عنوان ششمین کشور بلاخیز جهان و چهارمین کشور آسیا از نظر بروز بلایا و حوادث بوده و وقوع زلزله یکی از مهیب‌ترین و خطرناک‌ترین بلاهای طبیعی به شمار می‌رود. عدم امکان پیش‌بینی دقیق این حادثه، نیاز روزافزون به آموزش نکات ایمنی را قبل از وقوع و پس از وقوع زلزله نمایان می‌سازد.
درهمین راستا و در جهت اجرای برنامه عملیاتی اختصاصی، دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری کلاس آموزشی "ایمنی و آمادگی در زمان وقوع زلزله" با همکاری سازمان آتش‌نشانی ناحیه نمود. در این جلسه که به صورت کارگاهی برگزار شد، شرکت‌کنندگان با مفاهیم تئوری زلزله آشنا شده و اطلاعات لازم را در این خصوص دریافت کردند. در بخش عملی این جلسه نیز آموزش پناهگیری صحیح در زمان وقوع حادثه و همچنین رسم نقشه خطر منازل خود پرداختند.
همجنین لازم به ذکر است این جلسه با حضور معاون آموزشی دانشکده، اعضای هیأت علمی و سایر پرسنل مرکز برگزار شد.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر