به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی نخستین حضور دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظام رتبه بندی جهانی تایمز2019

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۲ |
بر اساس نظام رتبه بندی دانشگاهی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی ایران برای نخستین بار در میان دانشگاههای برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛
 پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که دانشگاه های جهان را رتبه بندی می کند.
پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام های معتبر بین المللی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی را در سرتاسر جهان مورد ارزیابی و رتبه بندی میکند. این رتبه بندی با استفاده از ۱۳ شاخص به شرح جدول زیر در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، درآمد صنعتی با وزن ۲,۵ درصد و وجهه بین المللی با وزن ۷,۵ درصد انجام گرفته است.
در این رتبه بندی که با درخواست هر دانشگاه صورت می¬پذیرد حدود ۱۲۵۰ دانشگاه برتر جهان (شامل دانشگاههای پزشکی و غیرپزشکی و دانشگاههای جامع و صنعتی) از ۸۶ کشور شرایط لازم برای قرار گرفتن در این رتبه بندی را کسب نمودند. امسال شاهد حضور ۲۹ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع ۱۲۵۰ دانشگاه برتر جهان هستیم. دانشگاه علوم پزشکی ایران در میان دانشگاههای برتر دنیا  به همراه دانشگاه های دانشگاه شهید مدنی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه گیلان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه مازندران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه شیراز در بازه رتبه ای ۸۰۱-۱۰۰۰ قرار گرفت و در میان دانشگاههای ایران رتبه پلکانی دوازده را کسب نمود. جدول زیر رتبه دانشگاههای ایران را نشان می¬دهد که ترتیب دانشگاهها در هر پلکان بر اساس الفبای نام انگلیسی دانشگاه می باشد و نمایانگر برتری نیست.

رتبه در ایران نام دانشگاه رتبه در جهان
دانشگاه ارومیه
دانشگاه یزد
دانشگاه زنجان