برگزاری مراسم معرفی و تقدیر از پزشک و کارمند نمونه در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۵ |
روز یکشنبه چهارم شهریور ماه مصادف با دهه امامت و ولایت و گرامیداشت روزهای خجسته پزشک، کارمند و اروسازی مراسمی با حضور رئیس دانشکده طب ایرانی و کلیه پزشکان، داروسازان و کارمندان و همچنین دانشجویان دکتری تخصصی طب ایرانی در دانشکده برگزار شده و پزشک نمونه سلامتکده و همچنین کارمند نمونه معرفی شده و از آنان توسط رئیس دانشکده تقدیر و تشکر صورت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛ این مراسم که با قرائت قرآن کریم آغاز شد، با حضور رئیس دانشکده، اعضای هیأت علمی آموزشی، پژوهشی و درمانی و کارمندان و دانشجویان تخصصی همراه بود. در ابتدای مراسم، رئیس دانشکده، آقای دکتر مظاهری‌نژاد ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک فرا رسیدن دهه مبارک امامت و ولایت و اعیاد قبان و. غدیرخم، به تبین جایگاه ویژه پزشک و پزشکی در جامعه پرداخته و به نقش این حوزه تخصصی در دستیابی به اهداف تعیین شده اشاره کرد. وی در ادامه، به نقش پشتیبانی و پیش برنده کارمندان در رسیدن به چشم انداز و اجرای برنامه‌های مشخص اشاره نمود. دکتر مظاهری‌نژاد، به حرکت در مسیر رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و تقویت ارتباط با صنعت تاکید کرد.
در ادامه مراسم دکتر مهرداد کاظم‌زاده، مهمان ویژه‌ی این برنامه در رابطه با خلاقیت و نوآوری در سازمان ها به منظور تقویت پویایی و ایده‌پرداز صحبت کرد. این بخش از برنامه همراه با مشارکت کلیه حاضرین در جلسه برگزار شد. این عضو هیأت علمی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، در رابطه با رقابت سازنده در سازمان‌ها نیز نکاتی را ایراد نمود.
در انتهای مراسم نیز، پزشک نمونه سلامتکده وکارمند نمونه دانشکده معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.خانم دکتر عبدالاحدی،هیات علمی درمانی و همچنین مسئول فنی سلامتکده به عنوان پزشک نمونه و خانم کدخدایی مسئول آموزش به عنوان کارمند نمونه دانشکده معرفی شدند.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر