برگزاری چهارمین جلسه کارگاه مفردات متداول طب ایرانی با موضوع برگ‌ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۳ |
چهارمین جلسه از مجموعه کارگاه‌های "مفردات متداول طب ایرانی" با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران با موضوع برگ‌ها روز چهارشنبه دهم مرداد سال‌جاری در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
مجموعه کارگاه‌های "مفردات متداول طب ایرانی" با همکاری دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن علمی طب سنتی در حال برگزاری است. چهارمین جلسه این مجموعه کارگاه‌ها با موضوع "برگ‌ها" و پرداختن به موضوعات؛ شناسایی بخش دارویی برگ، عوارض و تداخلات آن‌ها، اشکال دارویی رایج صنعتی و سنتی، نسخ مجرب روز چهارشنبه دهم مردادماه سال جاری در محل آزمایشگاه دانشکده با تدریس دکتر علی قبادی، امید صادق‌پور و فریبا قربانی و با حضور دستیاران و فارغ‌التحصیلان طب و داروسازی ایرانی از ساعت 8 لغایت 13:30 برگزار شد.
همچنین لازم به ذکر است دو جلسه آخر این کارگاه‌ها با موضوعات صمغ‌ها و ریشه‌ها در هفته‌های آتی روزهای چهارشنبه برگزار شده و شرکت در هریک از دو کارگاه‌ به صورت جداگانه امکان‌پذیر می‌باشد.
عکس و خبر: سیما کی‌خانی

دفعات مشاهده: 28 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر