برگزاری دوره کوتاه مدت مهارتی اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌های زنان، مامایی و حفظ سلامت زنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۹ |
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران دوره کوتاه مدت مهارتی اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌های زنان، مامایی و حفظ سلامت زنان برگزار می‌کند.
دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مامایی به منظور آشنایی با اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌های زنان، مامایی و حفظ سلامت زنان در طب ایرانی میتوانند در دوره کوتاه مدت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت نمایند.
همچنین به اطلاع می‌رساند شروع دوره‌ها پس از تکمیل ظرفیت کلاس‌ها خواهد بود و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 09384289823 از ساعت 8 صبح لغایت 4 بعدازظهر در روزهای غیر تعطیل و یا ارسال پیام در پیام‌رسان‌های تلگرام یا سروش با شماره 09100198377 تماس حاصل فرمایند.

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر