فراخوان جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
فرآیند ثبت نام و ارسال آثار برای بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، از تاریخ اول تیرماه آغاز شده و تا پایان مهرماه سال‌جاری ادامه خواهد یافت.
جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، همه ساله به منظور تجلیل از محققین برجسته ایرانی داخل و خارج از کشور و محققان منطقه خاورمیانه و کشورهای عضو آیسسکو جهت معرفی فعالیت‌های تحقیقاتی برتر علوم پزشکی با تأکید بر جنبه‌های نو‌آوری در دو قسمت 1) افراد حقیقی و نهادهای حقوقی داخل کشور و 2) محققین خارج از کشور برگزار می‌گردد.
فرایند ثبت نام و ارسال آثار برای بیست و چهارمین دوره این جشننواره از ائل تیرماه آغاز و تا پایان مهرماه سال جاری ادامه خواهد یافت. اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه برای کسب اطلاعات و ثبت نام در این جشنواره میتوانند به آدرس‌های اینترنتی razi.hbi.ir, razi.research.ac.ir, razifestival.ir مراجعه نمایند.
همچنین لینک سامانه ثبت نام جشنواره در وب سایت دانشکده در بخش پیوندهای مفید فعال شده است، علاقه‌مندان میتوانند از طریق فوق نیز به سایت جشنواره دسترسی یابند.

دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر