برگزاری دوره کوتاه مدت مهارتی آشنایی با اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایران دوره کوتاه مدت مهارتی آشنایی با اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت برگزار می‌کند.
دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های پرستاری و مامایی به منظور آشنایی با اصول و مبانی پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت در طب ایرانی میتوانند در دوره کوتاه مدت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت نمایند. علاقه‌مندان برای ثبت نام تا 31 تیرماه فرصت دارند. همچنین به اطلاع می‌رساند شروع دوره‌ها از نیمه اول مرداد ماه خواهد بود.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 09384289823 از ساعت 8 صبح لغایت 4 بعدازظهر در روزهای غیر تعطیل تماس حاصل فرمایند.

دفعات مشاهده: 175 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر