افتتاح آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی توسط معاون آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۷ |
دکتر کوهپایه‌زاده، معاون آموزشی دانشگاه به همراه هیأت همراه روز شنبه سیزدهم تیرماه سال جاری از دانشکده طب ایرانی بازدید کرده و آزمایشگاه این دانشکده را افتتاح کردند.  در این بازدید نشست‌های جداگانه‌ای با دانشجویان و اعضای هیأت علمی برگزار شد. دکتر سودابه وطن‌خواه مدیر امور آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر کبیر مدیر آموزش مداوم دانشگاه، دکتر آنژیلا عطایی سرپرست اداره استعدادهای درخشان، دکتر مرضیه نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش و دکتر دهناد مدیر آموزش مجازی دانشگاه در این بازدید معاون آموزشی دانشگاه را همراهی کردند.
در ابتدای این بازدید دکتر کوهپایه ‌زاده نشستی با دانشجویان دانشکده برگزار کرد. در این نشست دبیر سابق شورای صنفی به نمایندگی از دانشجویان دکتری تخصصی طب ایرانی با بیان اهم مشکلات این حوزه در دانشکده، خواستار همکاری و مساعدت بیشتر معاونت آموزشی گردید. وی فراهم شدن زمینه همکاری طب ایرانی با سایر رشته‌های بالینی، بازنگری کوریکولوم آموزشی رشته، اتخاذ راهکارهایی برای افزایش درآمد دستیاران، تخصیص درصدی از مجلات دانشگاه علوم پزشکی ایران به چاپ مقالات طب ایرانی و فراهم شدن زمینه برای نمونه گیری های بالینی در بیمارستان‌ها را از مهم‌ترین خواسته‌های دانشجویان این دانشکده بیان کرد.
دکتر کوهپایه زاده  در مورد شیوه اختصاص بودجه به پایان نامه و کاهش زمان برای تصویب پروپوزال ها توضیح داد و افزود تلاش دانشگاه این است که دانشجویان در این روند معطل نمانند و این فرایند به سرعت انجام پذیرد.
دکتر نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه در این جلسه به دانشجویان اعلام کرد که مرکز رشد دانشگاه از ایده های دانشجویان در زمینه های پژوهشی استقبال می کند و به دانشجویان این امکان را می دهد تا نتایج پژوهشی ایده های خود را به بهره برداری برسانند.
در این بازدید آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی توسط دکتر کوهپایه زاده افتتاح شد. دکتر کوهپایه زاده در مراسم افتتاح این آزمایشگاه برای کسانی که در راه اندازی این آزمایشگاه زحمت کشیدند و کسانی که برای نگهداری آن تلاش خواهند کرد آرزوی سلامتی کرد و گفت وجود این آزمایشگاه برای انجام پژوهش های کاربردی با هدف حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و تولید ارزش و ثروت بسیار مثمرالثمر می باشد.  در این مراسم دکتر امید صادقپور مسئول آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی به توضیح و تشریح قسمت های مختلف این آزمایشگاه پرداخت. وی گفت آزمایشگاه جامع داروسازی سنتی شامل چهار آزمایشگاه ساخت داروهای جالینوسی، آزمایشگاه مهارتی مفردات طب ایرانی، آزمایشگاه طراحی و توسعه فراورده های طبیعی و آزمایشگاه تجزیه شیمیایی و کنترل کیفیت است.
در بخش پایانی این بازدید، دکتر کوهپایه زاده، نشستی با اعضای هیأت علمی دانشکده برگزار کرد. در این نشست مشکلات و چالش‌هایی که توسط اساتید دانشکده بیان شد در راستای مشکلات ذکر شده توسط نمایندگان دانشجویان در نشست قبلی بوده است. دکتر امینی بهبهانی مدیر گروه طب ایرانی گفت چاپ مقالات در حوزه طب ایرانی به معظلی جدی برای دانشجویان این رشته تبدیل شده است که از معاون آموزشی دانشگاه می خواهیم که در این زمینه تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
دکتر کوهپایه زاده در خصوص روند چاپ مقالات طب ایرانی پاسخ داد که همیشه محدودیت هایی برای چاپ مقالات در رشته‌هایی که بومی است وجود داشته است که با تقویت متدولوژی و انجام مکاتبات لازم با معاونت پژوهشی دانشگاه و در صورت لزوم با وزارتخانه، سعی خواهیم کرد که برای چاپ آنها ملاحظاتی در نظر بگیریم.
مدیران معاونت آموزشی با اشاره بر جنبه‌های مثبت و پتانسیل خوب حوزه طب سنتی در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت جامعه و بهره‌مندی از این موضوع در برگزاری دوره‌های آموزشی حضوری و مجازی کوتاه مدت به طیف‌های گوناگون جامعه از جمله زنان خانه‌دار، کارمندان دانشگاه‌های علوم پزشکی، اعضای هیأت علمی دانشگاه و پزشکان عمومی و سایر متخصصین حوزه سلامت و همچنین شناساندن فعالیت‌ها و اهداف حوزه طب سنتی از طریق داده‌های الکترونیکی بر توسعه فعالیت‌های دانشجویان و اساتید این دانشکده تأکید کردند.
خبر: کی‌خانی

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر