• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

تجلیل و قدردانی از مقام والای استاد در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۹ |
دکتر مظاهری‌نژاد، رئیس دانشکده طب ایرانی ضمن تشکر از تلاش‌های صمیمانه اساتید و همکاران در دانشکده، به ضرورت همسویی اهداف و فعالیت‌های جاری با اهداف دانشگاه‌های هزاره سوم تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ مراسم بزرگداشت مقام استاد با همت شورای صنفی و همکاری واحد آموزش دانشکده، روز یکشنبه نهم اردیبهشت 1397 همزمان با افتتاح سالن یاس برگزار شد. در این مراسم که با حضور رئیس دانشکده و معاونین آموزشی و پژوهشی، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پرسنل آن برگزار شد، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر مظاهری‌نژاد به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تشکر از کلیه اساتید و همکاران پرتلاش و زحمتکش به همسویی اهداف و فعالیت‌های دانشکده با دانشگاه هزاره سوم تأکید کرد. در ادامه برنامه، دانشجویان دکتری تخصصی طب ایرانی در بزرگداشت مقام شامخ استاد به رسم یادبود و قدردانی هدایایی را تقدیم اساتید و اعضای هیأت علمی خود کردند.

عکس و تهیه خبر: سیما کی‌خانی

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر