• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

اقدامات سلامتکده بهشت دانشکده طب ایرانی به مناسبت هفته سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۸ |
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت هفته سلامت اقداماتی را در خصوص نحوه ارائه خدمات در سلامتکده بهشت انجام داده است. از جمله این اقدامات ویزیت رایگان مراجعین سلامتکده در روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت و مشاوره‌های رایگان فردی در طول هفته بوده است.
بی‌شک "هفته سلامت" فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم سلامت در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تأکید شود. از طرفی این هفته فرصتی است تا با پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم در قالب یک برنامه منسجم و کلان در مسیر تحقق سلامت مردم گام‌های اساسی برداشته شود.
دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت هفته سلامت اقداماتی را در خصوص نحوه ارائه خدمات در سلامتکده بهشت انجام داده است. از جمله این اقدامات می‌توان به موارد زیر اشاره نمود؛
1. برگزاری رایگان کلاس‌های مشاوره فردی حفظ الصحه توسط اساتید و متخصصین در طول هفته سلامت،
2. مشاوره و راهنمایی تخصصی رایگان محصولات طب ایرانی توسط دستیاران در طول هفته سلامت،
3. ویزیت رایگان مراجعین سلامتکده در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت 1397
این برنامه‌ها با استقبال خوبی از طرف مراجعین سلامتکده مواجه شده و ادامه روند کلاس‌های مشاوره‌ای در طول سال یکی از درخواست‌های مورد توجه مراجعین بوده است.

عکس و تهیه خبر: کی‌خانی

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر