• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

مدیریت هزینه‌ها و درآمدزایی، محور اصلی برنامه‌های سال جدید دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
دکتر مظاهری‌نژاد، رئیس دانشکده طب ایرانی با بیان ضرورت کاهش هزینه‌ها و درآمدزایی در سال جدید، اولین جلسه شورای اداری با حضور مسئولین و سرپرستان دانشکده را برگزار کرده و محور اولویت‌بندی برنامه‌های جاری را حرکت به سمت دانشگاه‌های هزاره سوم و کارآفرین قرار داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ اولین جلسه شورای اداری دانشکده چهارشنبه بیست و دوم فروردین ماه سال 1397، با حضور ریاست دانشکده و مسئولین و سرپرستان واحدهای مختلف دانشکده برگزار شد. دکتر مظاهری‌نژاد دو محور اصلی برنامه‌ریزی و هدایت  امور در سال جدید را مدیریت هزینه و درآمدزایی قرار داد. وی پس از تشریح راهبرد دانشگاه و دانشکده در سال جدید، امور دانشکده در حوزه‌های مختلف را با مشارکت اعضا و با توجه به اهمیت و صورت‌جلسه حاضر، مورد بررسی قرار داده و با بررسی ضرورت هزینه‌کرد و تامین مالی آن، تصمیم‌های لازم در مورد برنامه‌ها را گرفت.
عکس و تهیه خبر: کی‌خانی

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر