• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

برگزاری جلسه اول و دوم دومین دوره کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ |
روز یکشنبه مورخ 15 بهمن ماه، جلسه اول کلاس‌های آموزشی اصول حفظ سلامتی با عنوان "کلیات طب ایرانی/ تدابیر فصل زمستان" و جلسه دوم با عنوان "کلیات طب ایرانی/ تدابیر هوا و آلودگی هوا" در دانشکده طب ایرانی تشکیل گردید.
در این جلسه به مبانی و کلیات طب ایرانی و مفاهیم اساسی آن پرداخته شد و همچنین متناسب با فصلی که در آن قرار گرفته‌ایم، تدابیر زمستان از دیدگاه این طب بررسی گردید. در ادامه جلسه به فراخور موضوع دومین جلسه، مبحث هوا، بعنوان یکی از اصول ششگانه حفظ سلامتی در طب ایرانی مورد بحث قرار گرفته و تدابیری برای مقابله با آلودگی هوا در فصول مختلف بیان گردید.
همچنین حضور پررنگ شرکت‌کنندگان در جلسه، نشانه‌ای بر استقبال خوب از دومین دوره کلاس‌های آموزشی حفظ سلامتی در طب ایرانی می‌باشد.
سومین جلسه از سلسله کلاس‌های فوق، روز دوشنبه مورخ 23 بهمن ماه در دانشکده برگزار خواهد شد. همچنین هزینه حضور در هر جلسه از کلاس آموزشی 6900 تومان می‌باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر