راه‌اندازی دفتر توسعه بین رشته‌ایِ معارف در موسسه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
روز چهارشنبه مورخ 20 دی ماه 1396 جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب محمدنژاد مدیرگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی و رئیس سابق دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شریف و آقای دکتر احمد جنیدی جعفری رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه و نیز آقای دکتر مظاهری‌نژاد سرپرست دانشکده طب ایرانی و موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل در محل موسسه تشکیل گردید.
در این جلسه بر ضرورت «راه‌اندازی دفتر توسعه بین رشته‌ایِ معارف در موسسه» تاکید و با آن موافقت گردید. همچنین میهمانان جلسه در پایان ملاقات، به همراه آقای دکتر مظاهری‌نژاد از موسسه که در بنای تاریخی پیرنیا واقع گردیده بازدید به عمل آوردند.

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر