• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

برگزاری هفتمین جلسه سلسله کلاس‌های آموزشی طب ایرانی واحد مشاوره سلامتکده بهشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۳ |
هفتمین و آخرین جلسه‌ی سلسله کلاس‌های آموزشی طب ایرانیِ واحد مشاوره سلامتکده بهشت در فصل پاییز روز یکشنبه 12 آذرماه با موضوع «کلیات طب ایرانی/ تدابیر هوا و آلودگی هوا»  در دانشکده طب ایرانی برگزار شد. در این جلسه ششمین اصل ضروری حیات یعنی هوا تدریس و ویژگی‌های هوای خوب و علل تغییر آن تشریح گردیده و تا حد امکان به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد. طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته از مراجعین و خانواده‌ها و بیماران سلامتکده، هفتمین جلسه سلسله جلسات آموزشی طب ایرانی فصل پاییز نیز، مانند جلسات برگزار شده پیشین مورد رضایت و استقبال قرار گرفت.
همچنین برگزاری دوره‌های بعدی کلاس‌های آموزشی طب ایرانی متعاقبا به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر