• معاونت پژوهشی
  • کتابخانه

برگزاری چهارمین جلسه از سلسله کلاس‌های آموزشی طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
چهارمین جلسه‌ی سلسله کلاس‌های آموزشی طب ایرانیِ واحد مشاوره سلامتکده بهشت روز یکشنبه 21 آبان با موضوع «کلیات طب ایرانی/تدابیر ورزش در طب ایرانی/ راهکارهای مبارزه با شپش در طب ایرانی» در دانشکده طب ایرانی برگزار شد. در این جلسه اصول مناسب ورزش در سنین مختلف به شرکت‌کنندگان آموزش و تا حد امکان به سؤالات آنان پاسخ داده شد. در ادامه جلسه، انواع شیوه‌های مبارزه با شپش در طب ایرانی تشریح گردید. جلسه سوم از سلسله کلاس‌های آموزشی طب ایرانی در فصل پاییز نیز، مانندجلسات برگزارشده پیشین مورد استقبال و رضایت خانواده‌ها، مراجعه‌کنندگان و بیماران سلامتکده قرار گرفت.
همچنین به اطلاع علاقه‌مندان می‌رساند جلسه بعدی این دوره از کلاس های آموزشی بعلت تعطیلات روز یکشنبه 28 آبان، روز دوشنبه‌ مورخ 29 آبان با موضوع «کلیات طب ایرانی/ تدابیر اعراض نفسانی» ساعت 10 الی11 برگزار خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 62 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر